helt ok dum i huvet

Vad är det för fel på mig egentligen? Vilken del är det som ständigt infekteras av felheter, skapar virus som sprider sig i hela kroppen sinnet själen? Vad är det som gör mig inkapabel, innnnnnnnnte kan någonting hahaha
Spyr ut äckel över internet för det är väl det en blogg, CYYYBERSPAAACE, är till för? Exponera, basunera ut, bomba ingen med ointressant vetenskap om ingenting då alla ändå talar i metaforer mer eller mindre. Hah, livet är fan uppbyggt av metaforer.
Vi lever ju inte i gossipgirl precis.( Eller vad fan jag nu ska göra för liknelse, har inte sovit inatt så det var väl det närmaste jag kunde komma på.)
Dock önskar man ju ibland att endast någon kunde spotta ut sanningen. Fuck EQ, knulla sociala gränser och regler subtila skitmurar som hindrar alla från att vara ärliga.
Äh skoja bara murar är fina att skydda sig bakom.
Åh vad värdelöst

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fuck allt rent ut sagt. Det spelar ingen roll hur mycket man än försöker förstå och reda ut livets händelser, när man sitter på dödsbädden kommer man ändå fatta att det inte varit till någon nytta. Man kommer fortfarande vara lika förvirrad, bara att man kanske lärt sig att acceptera det. Eller? // Mikaela

ps. tänker på dig <3

2008-11-02 @ 02:41:29
Postat av: jo

Förvirrning är väl vad som får en att fortsätta. Hah, jag tar iofs vad som helst framför apati.

Bah, vi ses snart okej? Du är fin finare mikaela

2008-11-02 @ 22:08:36
Postat av: Frida

Älska alt för vad det är, eller fuck allt, det blir vält egentligen samma sak på slutet i alla fall. Att älska allt är ett sätt att låta det vara som det och njuta av det, och att hata allt är väl också ett sätt att acceptera det eller jag vet inte, svammelsvammelsvammeljag tycker att världen är fin.

puss

2008-11-02 @ 22:51:07
URL: http://chelseahotel.blogg.se/
Postat av: Frida

Och ni två alltså, krr brr!

2008-11-02 @ 22:51:43
URL: http://chelseahotel.blogg.se/
Postat av: Mikaela

<3! niiär båda gudomligt fina

2008-11-02 @ 23:16:30
Postat av: Emil P

puuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz <<<<<<<<<<<333333333333333333333333333333333

Men för att vara på serr, det går att vara ärlig och nära, om man är beredd att betala priset. Skapa band genom allienation. Att prata öppet och mycket är helt enkelt bara att bry sig om människorna för mycket. Fisken dog på grund av sin mun, men det gjorde även Oscar Wilde

2008-11-03 @ 09:55:34
Postat av: Frida

Rothstein pratar om statligt kapital och social tillit och dalai lama sitter som en ny påve, fast utan lika stor politisk makt och i en annan del av världen. Allt handlar m att göra allt bättre, större och mäktigare. pampigare liksom.Det är klart att vi aldrig kommer att vara nöjda när hela världen är oss tillgänglig

2008-11-04 @ 07:10:26
URL: http://chelseahotel.blogg.se/
Postat av: Emil P

Problemet är att du har inte hela världen tilgänglig utan du har bara iden om att världen är tillgänglig tillgänglig, alltså har du redan från början förlorat. Ungefär som att den som dagdrömmer och suktar efter värdsliga och/eller möjliga ting kommer bli bitter över detta medan någon som drömmer över att vara en romersk kejsare inte kan bli bitter på samma sätt. Sluta låtsas.

2008-11-04 @ 07:38:59
Postat av: Frida

Så allt leder till bitterhet, mhh that's just lovely. Buddah would be proud, om man kan kalla bitterhet för lidande. Jag förstår hur denne finurlige lille prins tänkte, att se lidandet som en möjlighet för en begränsning, att se den icke-existerande meningen (de la vida) som meningen själv är något alla borde, hm, vilket ord jag än placerar här gör att allt blir otroligt motsägelsefullt, är det förståeligt i alla fall?Så visst, allt vi tänker leder till bitterhet, men bara för att det är så behöver vi ju inte låsa oss i det. Det är ju bara för satans jävla tråkigt att gå runt och vara bitter.krrr svammelllll.Det ä väl som det att allt inehåller inget medans inget inte inehåller allt.

2008-11-04 @ 21:01:29
URL: http://chelseahotel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0